1. Rekisteröityminen - Uusi opiskelija
Uusi opiskelija, aloita rekisteröityminen henkilötietolomakkeen täyttämisellä:

Rekisteröidy nyt
Mikäli olet valmistunut Oamkista AMK- tai YAMK-tutkintoon 1.1.2022 jälkeen, kirjoita henkilötietolomakkeen Lisätieto -kenttään "Valmistunut Oamkista ja valmistumispäiväsi". Avoimen opinnot ovat maksuttomia Oamkista 1.1.2022 jälkeen valmistuneille valmistumista seuraavien neljän lukukauden ajan.

Oamkin avoimen amk:n ilmoittautumisjärjestelmään, Oamkin täydennyskoulutuksen ilmoittautumisjärjestelmään ja Oamkin alumni-intraan voi kirjautua samoilla tunnuksilla. Jos olet aiemmin rekisteröitynyt edellä mainittuihin järjestelmiin, kirjaudu samoilla tunnuksilla sisään kohdasta 2.

CampusOnline-opiskelija,Mikäli olet jonkun toisen ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelija tai polkuopiskelija, ilmoittaudu opintoihin CampusOnline-ilmoittautumisjärjestelmän kautta: https://ep.oamk.fi/pls/jjj/kop_ilmoittautuminen.valinnat_2


2. Kirjautuminen sisään ilmoittautumisjärjestelmään
Järjestelmän käyttö edellyttää rekisteröitymistä sekä voimassa olevaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään tästä niillä tunnuksilla, joilla olet järjestelmään rekisteröitynyt, eli yleensä henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella:
Sähköpostiosoite:
Salasana:  
Unohtuiko salasana?
Tietosuojainfo